Ratatouille

2 auberginer
2 courgetter
3 store tomater
6 spsk. olivenolie
3 store løg
2 store peberfrugter
2 fed hvidløg
 1 stk. timian
-------
evt:
champignon
mini majs
 

Brug ikke denne endnu

Skær auberginerne og courgetterne i tynde skiver. Drys med salt og læg dem i et dørslag med en tung tallerken ovenpå.
Lad dem dryppe af.

Flå tomaterne ved at skære et hak i skindet og læg dem så i kogende vand et øjeblik. Fjern derefter skindet og hak tomaterne.

Pil og hak løgene, rens peberfrugterne og skær dem i skiver, og pil og pres hvidløget.
Opvarm olien i en stor, tung gryde, og svits løget til det har fået en gylden farve.
Tilsæt peberfrugter og hvidløg, derefter auberginer og courgetter og til sidst de hakkede tomater.
Når blandingen bobler, lægger man låg på, skruer ned for varmen og lader det simre i ca. 20 minutter.
Tilsmages